کراتینه مو
یکی از روشهای رایج برای تقویت مو و جلوگیری از شکنندگی آن ، روش کراتینه مو است. در این مطلب مجله دلتا مزایا و مضرات آن را به شما خواهیم گفت.
کراتین به پروتئین موجود در بافت سلولهای ناخن و مو گفته میشود. وجود این ماده در ساختار مو از اهیمت ویژهای برخوردار است و کمبود آن سبب بروز بیماری، آسیب و ریزش مو خواهد شد.
کراتینه کردن مو به فرآیندی گفته میشود که به نرم شدن، تقویت، افزایش انعطاف و حفظ سلامت ساقه مو کمک میکند. کراتین مو برای صاف و احیا کردن مو اجام می شود. روش کراتینه کردن مو، در هر دو نوع یکی است؛ ولی مواد مورد استفاده با هم تفاوت دارد.
مزایای کراتینه کردن
با تزریق مواد شیمیایی، منافذ موجود در ساقه مو را با مواد پروتئینی پُر و آن را برای مدت ۶ ماه صاف میکنند. این کار ۹۰ دقیقه زمان میبرد. با انجام دادن این کار در سالنهای آرایشی و توسط فرد متخصص میتوانید موهایی ، صاف و نرم داشته باشید و از زیبایی خود لذت ببرید. کراتینه روی انواع مو از جمله فر، صاف، مجعد و حتی موی رنگ شده قابل استفاده است.
این کار باعث میشود مو به راحتی حالت بگیرد، دوام ساقه افزایش یابد و مراقبت کمتری نیاز داشته باشد. کراتینه مو سبب میشود ریزش مو کاهش یابد و با تزریق مواد مغذی، ساقه مو تقویت شود.
مضرات کراتینه کردن
با استفاده از مواد شیمیایی برای کراتینه کردن مو، فرمالدهید روی سر آزاد میشود که مادهای مضر و سرطانزا است؛ گرچه مقدار آن کم است، اما توصیه میشود از موادی استفاده شود که بدون فرمالدهید است.
چنانچه از محصولات با کیفیت استفاده نشود، احتمال آسیب دیدن ساقههای مو بسیار زیاد است. علاوه بر این، ممکن است برای بعضی از افراد آلرژی و التهاب پوستی ایجاد کند.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یکی دیگر از روشهای تقویت مو “تقویت موی سر با ماسکهای گیاهی” را مطالعه کنید.
درباره این سایت